Over Hapjes aan Huis

Van ontbijt tot hapjes & van buffet tot compleet verzorgd feest. Iedereen die op zoek is naar een betrouwbare cateraar in Nederland, voor thuis, op het werk of andere locatie, is op Hapjes aan Huis aan het juiste adres! Wat al onze gasten gemeen hebben? Zij willen het eten dat bereid is door fijnproevers en willen graag geholpen worden door mensen die snel reageren en met u meedenken. Klinkt dat goed? Zoek dan niet langer, u hebt uw cateraar gevonden!

Hapjes aan Huis is een samenwerkingsverband van verschillende kwaliteit cateraars door heel Nederland. Sinds 2008 verzorgen wij jaarlijks voor meer dan 85.000 gasten de catering voor elk type gelegenheid. Van een verjaardagsfeest met hapjes buffet aan huis, tot een borrel, lunch of diner op het werk. We werken ook op locatie en kunnen bijvoorbeeld uw catering verzorgen tijdens een weekendje weg in een vakantiehuis. Of denk aan een live cooking event (foodtruck, bbq of kok op locatie) ergens op een externe feestlocatie. Door de landelijke spreiding en een hecht netwerk van cateraars kunnen wij ons assortiment door heel Nederland bezorgen.

GerookteZalm
pexels-miquel-ferran-gomez-figueroa-3814446 (1)

– Mark Hoving –

Eigenaar

Zoekt de verbinding

pexels-miquel-ferran-gomez-figueroa-3814446 (1)

– Adrie Duineveld –

Administratie

Gek op cijfers

pexels-miquel-ferran-gomez-figueroa-3814446 (1)

– Arno Polhuis –

Sales

Gek op alles wat te maken heeft met eten en drinken

pexels-miquel-ferran-gomez-figueroa-3814446 (1)

– Natasja Vermast –

Sales

Spin in het web

pexels-miquel-ferran-gomez-figueroa-3814446 (1)

– Sonja Spitsbaard –

Sales

Verzorgd dol graag de lunch

pexels-miquel-ferran-gomez-figueroa-3814446 (1)

– Josephine Sportel –

Contentmedewerkster

Staat altijd voor je klaar

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Kwaliteitsgarantie!

Het team van Hapjes aan Huis heeft naast een gezonde dosis enthousiasme ook jarenlang ervaring in de catering. We hebben zelf in de keuken of bediening gewerkt en kunnen u uit ervaring van advies voorzien. We onderhouden nauw contact met onze samenwerkende cateraars en bezoeken ze met regelmaat persoonlijk. Zo werkt elke keuken volgens de gestelde HACCP normen en wordt al het eten in gekoelde auto’s vervoerd. Zodat wij én u er zeker van kunnen zijn dat uw catering met aandacht wordt bereid door een professionele kok bij u in de buurt. Hoe fijn is dat?

Assortiment cateraars

Het cateringassortiment kan door alle cateraars die bij Hapjes aan Huis zijn aangesloten verzorgd worden. Dat is in uw voordeel: want u hebt één aanspreekpunt, één factuur, één prijs en overal in Nederland keuze uit hetzelfde assortiment. Erg handig bijvoorbeeld voor als uw bedrijf meerdere vestigingen in Nederland heeft of als u voor een volgende gelegenheid ons weer wilt inschakelen op een andere locatie.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Onze gasten delen hun ervaring met u

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.