Gelegenheden

Wij verzorgen voor alle denkbare gelegenheden de catering. Hieronder hebben wij een opsomming gemaakt van eerder verzorgde opdrachten.

 

Staat uw gelegenheid er niet tussen?

Op het werk

Verjaardag vieren Utrecht

Bedrijfsfeest Utrecht

Bruiloft Utrecht

Buurtfeest Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht

Babyshower Utrecht

Langs de weg

Vrijgezellenfeest Utrecht

Personeelsfeest Utrecht

Housewarming Utrecht

Festival Utrecht

Bedrijfsopening Utrecht

Receptie Utrecht

Straatfeest Utrecht

Burendag Utrecht

Partyservice Utrecht

Evenement Utrecht

Trouwfeest Utrecht

Uitvaart Utrecht

Familiedag Utrecht

Zomersluiting Utrecht

Traiteur Utrecht

In Utrecht weten we hoe we van elke gelegenheid een smaakvol avontuur kunnen maken.

Onze partyservice is gereed om u te assisteren bij het creëren van onvergetelijke, smaakvolle herinneringen, ongeacht de gelegenheid.

Of u nu op kantoor bent, een verjaardag viert, een bedrijfsfeest organiseert, een bruiloft plant of een buurtfeest in de straten van Utrecht organiseert, onze partyservice is er om u te ondersteunen.

Op het werk, of het nu een cruciale zakelijke bijeenkomst, een bedrijfsjubileum of simpelweg de dagelijkse lunch betreft, onze partyservice brengt heerlijke broodjes, salades en uitgebreide buffetten rechtstreeks naar je kantoor. Werk hard, feest harder! Van bedrijfsfeesten tot personeelsfeesten, wij zorgen ervoor dat uw team wordt verwend met smakelijke maaltijden en verfrissende drankjes.

Een bruiloft markeert de viering van liefde en leven, en wij garanderen dat uw gasten tijdens de bruiloft worden getrakteerd op smakelijke maaltijden en drankjes. Buurtfeesten smeden banden binnen de buurt, en wij maken van het buurtfeest een smaakvolle ervaring, of het nu plaatsvindt in het park met barbecues of met foodtrucks in de straten van Utrecht.

Voor bedrijfsuitjes bieden we een scala aan avontuurlijke activiteiten en heerlijk eten, waaronder opties zoals een speurtocht gevolgd door een diner of een culinaire workshop gevolgd door een feestelijke borrel. Voor babyshowers trakteren we de aanstaande moeder en haar gasten op verrukkelijke taarten, hapjes en drankjes.

Onze foodtrucks bieden onderweg een snelle en smaakvolle hap, variërend van sappige hamburgers tot exotisch streetfood. Vrijgezellenfeesten kunnen op stijlvolle en smaakvolle wijze gevierd worden, ongeacht of u kiest voor een elegant diner, een avondje uit of een origineel themafeest.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Housewarmings worden extra bijzonder met onze catering

ongeacht of het om hapjes gaat voor de open huisbezichtiging of een uitgebreid diner voor de intieme feestavond.

Bedrijfsopeningen vragen om een feestelijke start, en onze partyservice kan een indrukwekkend evenement organiseren met smakelijke hapjes en drankjes. Recepties, of ze nu zakelijk zijn of sociaal, worden gevierd met een scala aan hapjes en drankjes om uw gasten te verrassen.

Met onze BBQ– en partyserviceopties worden straatfeesten culinaire hoogtepunten, waar de straten overvloeien van poffertjes en gourmetburgers. Burendagen worden opgeluisterd met heerlijke gerechten en een sfeer van gezelligheid.

Ongeacht de omvang van uw evenement, onze partyservice is er voor u. Van het samenstellen en bereiden van het menu tot het verlenen van service op de locatie, wij nemen alle stress uit handen, zodat u kunt genieten.

Ongeacht het type evenement, of het nu een congres, beurs, modeshow of cultureel festival betreft, kunnen wij bogen op onze ervaring en expertise om alle gasten te verwennen.

Trouwfeesten zijn een van de belangrijkste dagen in het leven, en we zijn er om te garanderen dat uw trouwdag een culinair meesterwerk wordt. Van uitgebreide diners tot ontspannen buffetten, we zorgen ervoor dat uw trouwdag onvergetelijk wordt.

En laten we de lijst afsluiten met het feit dat we er zijn voor alle momenten in het leven, zelfs de meer ontroerende. Uitvaarten worden met zorg en respect behandeld, en onze partyservice kan helpen bij het verzorgen van de catering, zodat u zich kunt richten op het delen van herinneringen.

Familiedagen en zomersluitingen worden speciaal met onze culinaire lekkernijen, en we zorgen ervoor dat uw geliefden kunnen genieten van heerlijke maaltijden en traktaties.

Ter afsluiting, ongeacht de gelegenheid, de locatie of het tijdstip in Utrecht, is onze partyservice er om van elk moment een smaakvol avontuur te maken. Geniet van de smaken van de stad en de warmte van het samenzijn terwijl wij voor de culinaire magie zorgen. Utrecht, waar elk moment een smaakvol avontuur wordt!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.