Gelegenheden

Wij verzorgen voor alle denkbare gelegenheden de catering. Hieronder hebben wij een opsomming gemaakt van eerder verzorgde opdrachten.

 

Staat uw gelegenheid er niet tussen?

Op het werk

Verjaardag vieren Utrecht

Bedrijfsfeest Utrecht

Bruiloft Utrecht

Buurtfeest Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht

Babyshower Utrecht

Langs de weg

Vrijgezellenfeest Utrecht

Personeelsfeest Utrecht

Housewarming Utrecht

Festival Utrecht

Bedrijfsopening Utrecht

Receptie Utrecht

Straatfeest Utrecht

Burendag Utrecht

Partyservice Utrecht

Evenement Utrecht

Trouwfeest Utrecht

Uitvaart Utrecht

Familiedag Utrecht

Zomersluiting Utrecht

Traiteur Utrecht

In Utrecht weten we hoe we van elke gelegenheid een smaakvol avontuur kunnen maken.

Onze partyservice is beschikbaar om u te ondersteunen bij het creëren van gedenkwaardige, smaakvolle ervaringen, ongeacht de gelegenheid.

Of u nu op kantoor bent, een verjaardag viert, een bedrijfsfeest organiseert, een bruiloft plant of een buurtfeest in de straten van Utrecht organiseert, onze partyservice staat paraat om u te assisteren.

Op het werk, of het nu gaat om een belangrijke vergadering, een bedrijfsjubileum of gewoon een alledaagse lunch, onze partyservice brengt heerlijke broodjes, salades en uitgebreide buffetten rechtstreeks naar je kantoor. Werk hard, feest harder! Van bedrijfsfeesten tot personeelsfeesten, we zorgen ervoor dat het team wordt verwend met heerlijke gerechten en drankjes.

Bruiloften zijn een viering van liefde en leven, en wij garanderen dat uw gasten tijdens de bruiloft worden getrakteerd op smakelijke maaltijden en drankjes. Buurtfeesten smeden banden binnen de buurt, en wij maken van het buurtfeest een gastronomisch festijn, of het nu plaatsvindt in het park met barbecues of in de straten van Utrecht met foodtrucks.

Voor bedrijfsuitjes bieden we een diversiteit aan avontuurlijke activiteiten en lekker eten, waaronder opties zoals een speurtocht gevolgd door een diner of een kookworkshop gevolgd door een feestelijke borrel. Voor babyshowers trakteren we de aanstaande moeder en haar gasten op verrukkelijke taarten, hapjes en drankjes.

Onze foodtrucks bieden onderweg een snelle en smaakvolle hap, variërend van sappige hamburgers tot exotisch streetfood. Vrijgezellenfeesten kunnen worden gevierd met stijl en smaak, ongeacht of u kiest voor een elegant diner, een avondje uit of een origineel themafeest.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Housewarmings worden speciaal met onze catering

ongeacht of het om hapjes gaat voor de open huisbezichtiging of een uitgebreid diner voor de intieme feestavond.

Een feestelijke opening is een must voor bedrijfsopeningen, en onze partyservice kan zorgen voor een indrukwekkend evenement met heerlijke hapjes en drankjes. Recepties, ongeacht of ze zakelijk of sociaal van aard zijn, worden recepties gevierd met een gevarieerde selectie aan hapjes en drankjes om uw gasten te verrassen.

Met onze BBQ– en partyserviceopties worden straatfeesten culinaire hoogtepunten, waar de straten gevuld zijn met poffertjes en gourmetburgers. Burendagen worden opgeluisterd met heerlijke gerechten en een sfeer van gezelligheid.

Ongeacht de omvang van uw evenement, onze partyservice is er voor u. Van het samenstellen en bereiden van het menu tot het verlenen van service op de locatie, wij zorgen ervoor dat u zich nergens druk over hoeft te maken, zodat u volop kunt genieten.

Evenementen, of het nu een congres, een beurs, een modeshow of een cultureel festival is, worden ondersteund door onze ervaring en expertise om alle gasten te verwennen.

Huwelijksfeesten behoren tot de meest gedenkwaardige dagen in het leven, en we zijn er om uw trouwdag te transformeren tot een culinair meesterwerk. Van verfijnde diners tot informele buffetten, wij verzekeren dat uw bruiloft een onvergetelijke gebeurtenis wordt.

En laten we de lijst afsluiten met het feit dat we er zijn voor alle momenten in het leven, zelfs de meer ontroerende. Uitvaarten worden met zorg en respect behandeld, en onze partyservice kan helpen bij het verzorgen van de catering, zodat u zich kunt richten op het delen van herinneringen.

Onze culinaire lekkernijen maken familiedagen en zomersluitingen extra bijzonder, en we zorgen ervoor dat uw geliefden kunnen genieten van heerlijke maaltijden en traktaties.

Tot slot, ongeacht de gelegenheid, de locatie of het moment in Utrecht, onze partyservice staat klaar om van elk moment een smaakvol avontuur te maken. Geniet van de heerlijke smaken van de stad en de gezelligheid van het samenzijn, terwijl wij zorgen voor de culinaire magie. Utrecht, waar elke gelegenheid een smaakvol avontuur betekent!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.