Borrel bestellen Utrecht

Als expert in de voedselverzorging sector, weet ik dat een borrel altijd een vrolijke gelegenheid is. Het kan zijn ter gelegenheid van een bijzondere gebeurtenis: een verjaardag, een mijlpaal op het werk, een kennismaking met nieuwe collega’s, een jubileum, of welke gelegenheid dan ook. Voor diegene die de borrel organiseert, is het van groot belang dat het een gezellige borrel wordt waar alle gasten met plezier op terugkijken.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestel catering voor uw borrel in Utrecht

Wilt u tijdens uw borrel in Utrecht alles zelf organiseren? Dat betekent dat u boodschappen moet halen en de hapjes zelf maken, bijvoorbeeld. Maar dat is een flinke taak, dus waarom zou u het uzelf niet wat makkelijker maken? Hoe dan? Via onze website, waar diverse cateraars zijn aangesloten. Ieder met hun eigen specialiteiten. We bieden ook borrel catering aan. U heeft volledige vrijheid om te kiezen hoe u uw borrel wilt inrichten. Dit kan variëren van een bescheiden borrel tot een luxe borrel met alle toeters en bellen. En dit kan plaatsvinden op de door u gekozen locatie. Indien u van plan bent een bedrijfsborrel te organiseren op uw eigen bedrijfslocatie, dan zal de cateraar alles op de door u gekozen locatie bezorgen. Zeker, kan de catering ook bij u thuis worden bezorgd.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hapjes bestellen Utrecht

Lekkere hapjes zijn onmisbaar bij een borrel. De cateraar kan deze hapjes voor u regelen. U heeft de mogelijkheid om het assortiment op onze website te bekijken en uw keuze maken. Wilt u eerst weten wat de kosten zijn voordat u een definitieve bestelling plaatst, dan staat het u vrij om een offerteaanvraag in te dienen.

Iets anders dan de standaard borrel?

Wie op zoek is naar meer dan een doorsnee borrel met gewone hapjes, heeft diverse mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld overwegen om een food truck in Utrecht te reserveren. Dit creëert een gezellige en unieke atmosfeer voor uw borrel. De food truck beschikt over een volledig uitgeruste horecakeuken waarin culinaire hoogstandjes worden bereid. U kunt kiezen uit gerechten vanuit diverse internationale keukens. Een optie is bijvoorbeeld een food truck met smaakvolle Aziatische gerechten, of een food truck met Caribische gerechten. U kunt ook kiezen voor pizza’s of hamburgers.

Een smakelijke en gezellige optie is een barbecue in Utrecht. In Utrecht biedt de catering een ruime keuze aan barbecuegerechten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kan de catering in Utrecht nog meer bieden?

Niet alleen voor borrels bestellen Utrecht bent u op onze website aan het juiste adres.
Feesten en partijen worden altijd gewaardeerd op de kwaliteit van het aangeboden eten. Een populaire vorm van catering is het buffet, omdat dit diverse gerechten biedt en er voor ieder wat wils is. Voor ieder feest is het bestellen van een buffet in Utrecht een goede keuze.
Denkt u bij uw te organiseren event eerder aan een opstelling waar mensen gezellig de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan past het om te gourmetten in Utrecht. De catering biedt een uitgebreid assortiment van gourmetschotels.
Ook voor de lunch in Utrecht is de catering een goede partner. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor familie en vrienden, of is er een lunch nodig voor een zakelijke bespreking. Kijk op onze website naar de mogelijkheden.
Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Organiseer eens een High Tea! Hier kan bij een kop lekkere thee genoten worden van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar u kunt door de catering ook de High Tea laten leveren op een door u gewenste locatie.
Voor de zoetekauw: de cateraar kan ook desserts in Utrecht leveren. Organiseer eens een dessert party, dat is helemaal in! Eens een keer niet de gebruikelijke hartige hapjes, maar alleen maar lekkere zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

Bij ons op de website bent u niet alleen voor borrels aan het juiste adres. Het eten is een cruciaal aspect bij de beoordeling van feesten en partijen. Een veelgeprezen cateringkeuze is een buffet, omdat het diverse gerechten omvat en voor iedereen wat wils heeft. Voor elk type evenement is het bestellen van een buffet in Utrecht een slimme keuze.

Indien u de voorkeur geeft aan een opstelling waarbij gasten de hele avond aan tafel kunnen genieten van kleine gerechten, dan is gourmetten in Utrecht een passende keuze|dan is gourmetten in Utrecht een geschikte optie|dan past gourmetten in Utrecht goed bij uw wensen|dan is gourmetten in Utrecht een uitstekende keuze}. De catering biedt een uitgebreid assortiment aan gourmetschotels. Ook voor de lunch in Utrecht kunt u op de catering vertrouwen. Wellicht wilt u een gezellige lunch regelen voor familie en vrienden. Op onze website vindt u een overzicht van de lunchmogelijkheden in Utrecht.

Bent u op zoek naar een originele manier om uw verjaardag te vieren? Overweeg dan eens een High Tea te organiseren. Bij een High Tea kunnen gasten genieten van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan zowel bij u thuis als op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Voor de zoetekauw onder ons: de cateraar kan ook desserts in Utrecht verzorgen. U kunt overwegen om een dessertfeest te organiseren? Dit is een groeiende trend. In plaats van de gebruikelijke hartige hapjes, kunt u genieten van heerlijke zoete taarten en nagerechten. Smullen maar!

Kwaliteitsgarantie

Of u nu via onze website bestelt, alle gerechten worden met zorg en aandacht vervaardigd. Bijgevolg voldoen alle gerechten aan strikte hygiënenormen. We hechten grote waarde aan hygiëne en staan achter de cateraars die met ons samenwerken.

Hoe werkt het?

Op onze website kunt u eenvoudig uw keuze maken voor de gewenste catering. U kunt ervoor opteren om deze meteen te bestellen of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Een van onze cateraars zal u vervolgens benaderen om de bestelling en uw specifieke wensen te bespreken. Op de dag van uw feest, evenement of bijeenkomst worden de gerechten afgeleverd op de locatie die u heeft aangegeven.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.