Borrel bestellen Utrecht

Als topspecialist in de voedselverzorging sector, weet ik dat een borrel altijd een vrolijke gelegenheid is. Of het nu gaat om een bijzondere gebeurtenis: een verjaardag, een mijlpaal op het werk, een kennismaking met nieuwe collega’s, een jubileum, of wat voor gelegenheid dan ook. Voor diegene die de borrel organiseert, is het van groot belang dat het een gezellige borrel wordt waar alle gasten met plezier op terugkijken.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestel catering voor uw borrel in Utrecht

Wilt u tijdens uw borrel in Utrecht alles zelf regelen? Dat betekent dat u de inkopen moet verzorgen en de hapjes zelf maken, bijvoorbeeld. Maar dat vergt behoorlijk wat inspanning, dus waarom zou u het uzelf niet wat makkelijker maken? Op welke manier? Met behulp van onze website, waar tal van cateraars beschikbaar staan. Elk met hun eigen specialiteit. Borrel catering is slechts een van de vele opties. U bent helemaal vrij om te beslissen hoe u de borrel wilt laten verlopen. Dit varieert van een simpele borrel tot een volledig verzorgde borrel. En dit kan plaatsvinden op de locatie die u het beste uitkomt. Indien u van plan bent een bedrijfsborrel te organiseren op uw eigen bedrijfslocatie, dan kan de cateraar alles ter plaatse afleveren. Vanzelfsprekend, kan de catering ook bij u thuis worden bezorgd.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hapjes bestellen Utrecht

Bij een borrel mogen smakelijke hapjes natuurlijk niet ontbreken. De cateraar kan deze hapjes voor u regelen. Bekijk gerust het ruime assortiment aan hapjes op onze website en een keuze maken. Als u eerst een prijsopgave wilt ontvangen voordat u daadwerkelijk bestelt, dan kunt u deze eenvoudig en vrijblijvend aanvragen.

Iets anders dan de standaard borrel?

Voor degenen die verlangen naar meer dan een standaard borrel met traditionele hapjes, zijn er tal van alternatieven beschikbaar. Een leuke toevoeging aan uw borrel kan zijn om een food truck in Utrecht te boeken. Dit creëert een gezellige en unieke atmosfeer voor uw borrel. De food truck is voorzien van een complete horeca keuken waarin de meest smakelijke gerechten kunnen worden bereid. Er zijn gerechten beschikbaar vanuit verschillende culturen en regio’s. Een optie is bijvoorbeeld een food truck met smaakvolle Aziatische gerechten, of een food truck met Caribische gerechten. Pizza’s en hamburgers behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Een andere optie is om een BBQ in Utrecht te organiseren. De catering in Utrecht biedt een breed scala aan barbecuegerechten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kan de catering in Utrecht nog meer bieden?

Niet alleen voor borrels bestellen Utrecht bent u op onze website aan het juiste adres.
Feesten en partijen worden altijd gewaardeerd op de kwaliteit van het aangeboden eten. Een populaire vorm van catering is het buffet, omdat dit diverse gerechten biedt en er voor ieder wat wils is. Voor ieder feest is het bestellen van een buffet in Utrecht een goede keuze.
Denkt u bij uw te organiseren event eerder aan een opstelling waar mensen gezellig de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan past het om te gourmetten in Utrecht. De catering biedt een uitgebreid assortiment van gourmetschotels.
Ook voor de lunch in Utrecht is de catering een goede partner. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor familie en vrienden, of is er een lunch nodig voor een zakelijke bespreking. Kijk op onze website naar de mogelijkheden.
Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Organiseer eens een High Tea! Hier kan bij een kop lekkere thee genoten worden van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar u kunt door de catering ook de High Tea laten leveren op een door u gewenste locatie.
Voor de zoetekauw: de cateraar kan ook desserts in Utrecht leveren. Organiseer eens een dessert party, dat is helemaal in! Eens een keer niet de gebruikelijke hartige hapjes, maar alleen maar lekkere zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

We hebben niet alleen borrelcatering op onze website. Het eten is een cruciaal aspect bij de beoordeling van feesten en partijen. Een veelgeprezen cateringkeuze is een buffet, omdat het diverse gerechten omvat en voor iedereen wat wils heeft. Voor ieder soort feest is het bestellen van een buffet in Utrecht een uitstekend idee.

Indien u de voorkeur geeft aan een opstelling waarbij gasten de hele avond aan tafel kunnen genieten van kleine gerechten, dan is gourmetten in Utrecht een passende keuze|dan is gourmetten in Utrecht een geschikte optie|dan past gourmetten in Utrecht goed bij uw wensen|dan is gourmetten in Utrecht een uitstekende keuze}. De cateringdienst heeft een ruime selectie van gourmetschotels. Voor de lunch in Utrecht is catering een betrouwbare partner. Misschien heeft u plannen voor een gezellige lunch met familie en vrienden. Raadpleeg onze website voor een overzicht van de mogelijkheden.

Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Een leuke optie is om een High Tea te plannen. Een High Tea is de perfecte gelegenheid om van verschillende zoete en hartige lekkernijen te genieten. Dit kan zowel bij u thuis als op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Als u meer van zoetigheid houdt, kan de cateraar ook desserts in Utrecht leveren. U kunt overwegen om een dessertfeest te organiseren? Dit is een groeiende trend. In plaats van de standaard hartige hapjes, zijn er alleen maar heerlijke zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

Kwaliteitsgarantie

Ongeacht wat u via onze website bestelt, al onze gerechten worden met liefde en aandacht gemaakt. Bijgevolg worden al onze bereidingen vervaardigd volgens strenge hygiënische voorschriften. Wij nemen hygiëne serieus en garanderen de kwaliteit van de cateraars waarmee wij samenwerken.

Hoe werkt het?

Met behulp van onze website kunt u de gewenste catering kiezen. U kunt ervoor kiezen om deze direct te bestellen of om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Een van onze cateraars zal vervolgens contact met u opnemen om uw bestelling te bespreken en uw wensen te noteren. Op de dag van uw feest, evenement of bijeenkomst zullen de gerechten worden bezorgd op de door u opgegeven locatie.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.