Assortiment

Bestel heerlijk eten met liefde bereid door uw lokale kwaliteitscateraars.

Al sinds 2008 zorgen we zo voor blije gezichten en ontzorgde gasten. Kiest u voor onze cateringservice, dan kiest u voor een professionele en betrouwbare partner die uw catering tot in de puntjes bezorgd.

Staan uw wensen er niet tussen?

Buffet bestellen Utrecht

BBQ bestellen Utrecht

Lunch bestellen Utrecht

Brunch bestellen Utrecht

Stamppot bestellen Utrecht

Gourmetten bestellen Utrecht

Hapjes bestellen Utrecht

High Tea bestellen Utrecht

Tapas bestellen Utrecht

Italiaans bestellen Utrecht

Grieks bestellen Utrecht

Desserts bestellen Utrecht

Walking dinner Utrecht

Food truck Utrecht

Snackwagen Utrecht

Borrel bestellen Utrecht

Live Cooking Utrecht

In Utrecht, waar gastronomie in volle glorie is

brengen wij u op een culinaire ontdekkingsreis door onze menu’s. Of u nu een grootschalig kantoorfeest organiseert of gewoon een rustige avond thuis wilt, onze culinaire aanbod zal uw smaakpapillen verwennen.

Lanceer uw smaakvolle ontdekkingsreis met een keuze uit de meest verleidelijke buffetten, met smaken van over de hele wereld die samenkomen op het bord. Of ga voor de onweerstaanbare aroma’s van een barbecue-ervaring die authentiek is, die uw smaakpapillen zullen laten dansen.

Onze Lunches zijn als een warme omhelzing op een drukke dag, terwijl onze brunches zijn een feestelijke traktatie die de ochtend opfleuren met smaken van zoet tot hartig.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Op zoek naar een dosis comfortfood?

Onze Stamppotten laten de Nederlandse traditie herleven, terwijl Gourmetten is een sociale aangelegenheid waarbij iedereen zijn innerlijke chef-kok vrij kan laten.

Voor lichte lekkernijen kunt u kiezen uit onze smaakvolle Hapjes, perfect voor informele samenkomsten. Of trakteer uzelf op een luxe High Tea, met een variatie aan thee, heerlijke gebakjes en smakelijke sandwiches die de zintuigen prikkelen.

En als de avond valt, brengen we de wereld naar u toe met verschillende mogelijkheden, van Italiaanse en Griekse specialiteiten, en van heerlijke Desserts tot opwindende Tapas. Als u op zoek bent naar een exceptionele culinaire belevenis, probeer dan ons Walking Dinner, Food Truck of Live Cooking-aanbod.

Kortom, in Utrecht, is er voor elke smaak een smakelijke oplossing. Laten we samen genieten van de rijke smaken die deze prachtige stad te bieden heeft. Eet smakelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.