Assortiment

Bestel heerlijk eten met liefde bereid door uw lokale kwaliteitscateraars.

Al sinds 2008 zorgen we zo voor blije gezichten en ontzorgde gasten. Kiest u voor onze cateringservice, dan kiest u voor een professionele en betrouwbare partner die uw catering tot in de puntjes bezorgd.

Staan uw wensen er niet tussen?

Buffet bestellen Utrecht

BBQ bestellen Utrecht

Lunch bestellen Utrecht

Brunch bestellen Utrecht

Stamppot bestellen Utrecht

Gourmetten bestellen Utrecht

Hapjes bestellen Utrecht

High Tea bestellen Utrecht

Tapas bestellen Utrecht

Italiaans bestellen Utrecht

Grieks bestellen Utrecht

Desserts bestellen Utrecht

Walking dinner Utrecht

Food truck Utrecht

Snackwagen Utrecht

Borrel bestellen Utrecht

Live Cooking Utrecht

In Utrecht, waar de culinaire scene sprankelt

brengen wij u een verrukkelijke verkenningstocht door onze gerechten. Of u nu een knallend feest organiseert op het werk of gewoon thuis wilt genieten, onze gerechten zullen uw smaakpapillen betoveren.

Begin de culinaire reis met een selectie van de meest verleidelijke buffetopties, met een wereldse samensmelting van smaken op uw bord. Of geniet van de onweerstaanbare aroma’s van een barbecue-ervaring die authentiek is, die uw smaakpapillen in vervoering zullen brengen.

Lunchen bij ons is als een warme knuffel op een drukke dag, terwijl onze Brunches een feestelijke verwennerij zijn die de ochtend opvrolijken met lekkernijen van zoet tot hartig.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Op zoek naar een dosis comfortfood?

Onze Stamppotten zijn een ode aan de Nederlandse traditie, terwijl Gourmetten is een gezellige sociale gebeurtenis waarbij iedereen zijn innerlijke chef-kok kan ontketenen.

Als u zin heeft in lichte lekkernijen, bieden onze smaakvolle Hapjes een uitstekende keuze, perfect voor ontspannen samenzijn. Of trakteer uzelf op een luxe High Tea, met thee, gebakjes en sandwiches die uw zintuigen verwennen.

En als de avond valt, brengen we de wereld naar u toe met verschillende mogelijkheden, van Italiaanse tot Griekse gerechten, en van heerlijke Desserts tot opwindende Tapas. Als u op zoek bent naar een bijzondere eetervaring, probeer dan onze Walking Dinner, Food Truckof Live Cooking-aanbiedingen.

In het kort, in Utrecht is er voor elk culinair verlangen een smakelijke oplossing. Laten we samen genieten van de diverse smaken die deze schitterende stad te bieden heeft. Eet smakelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.